COTA-Veldhoven

Wij zijn verheugd om jullie te kunnen informeren over een nieuwe samenwerking tussen twee gerenommeerde opleiders op het gebied van veiligheid: COTA BV en Verrijt Fire & Safety.

Deze samenwerking is ontstaan ​​uit het gedeelde besef dat er behoefte is aan hoogwaardige en innovatieve veiligheidsopleidingen, die aansluiten op de steeds veranderende veiligheidsrisico's en de behoeften van klanten in verschillende sectoren.

Door onze krachten te bundelen, zijn wij in staat om onze expertise te combineren en een breed scala aan veiligheidsopleidingen en -trainingen aan te bieden aan onze klanten. Samen gaan we aan de slag om nieuwe, innovatieve trainingsprogramma’s te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan het optimaliseren van onze dienstverlening.

Vanaf 1 mei 2023 slaan wij de handen ineen en zullen de trainingen verzorgd gaan worden op onze nieuwe locatie op De Run 4413 te Veldhoven. Op deze locatie zullen wij je blijven voorzien van een mooi trainingsaanbod!